Nature

Άνοιγμα στην κοινωνία

Ακόμη μεγαλύτερο άνοιγμα στην κοινωνία θα επιχειρηθεί από την ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Τρικάλων της ΝΔ, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όπως αποφασίστηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του κομματικού οργάνου, που έγινε στα γραφεία του φορέα.
Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν τα συμπεράσματα της συνόδου των προέδρων των ΝΟΔΕ της χώρας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 1 και 2 Ιουλίου στην Αθήνα, και στην οποία την δεύτερη ημέρα το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στην σύνοδο αυτή, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Κώστας Τρέλλης στην τοποθέτησή του ζήτησε την ενεργοποίηση των Μελών του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών του κόμματος, αίτημα το οποίο θα ικανοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως δεσμεύτηκαν στελέχη της ΝΔ από τα κεντρικά, παρουσία του επικεφαλής της παράταξης.
«Υπάρχουν στελέχη ή εν δυνάμει στελέχη του Μητρώου, τα οποία ωστόσο, δεν αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες» σημειώνει ο κ. Τρέλλης και υπογραμμίζει «πρέπει γρήγορα να ενεργοποιηθούν, να ακουστούν δημόσια στην κοινωνία, είτε μέσω των ΜΜΕ, είτε με άμεση επαφή με την κοινωνία, να βγουν κατά το κοινώς λεγόμενο μπροστά. Δεν είναι δυνατό να βασίζεται το κόμμα στις πρωτοβουλίες και στις δραστηριότητες μόνο ορισμένων μελών του».
Όσον αφορά τις πρωτοβουλίες από τον Σεπτέμβριο που προγραμματίζονται, εκτός απροόπτου, ο κ. Τρέλλης ενημερώνει πως πέρα από την ενεργοποίηση των μελών του Μητρώου, στόχος είναι η διοργάνωση ημερίδων, όχι αυστηρά κομματικών, αλλά ανοικτές στην κοινωνία .
«Θέλουμε να απευθυνθούμε σε όσο το δυνατό μεγαλύτερο φάσμα συμπολιτών μας, αναπτύσσοντας στις ημερίδες θέματα που απασχολούν και ενδιαφέρουν τον κόσμο και την κοινωνία» δηλώνει ο κ. Τρέλλης, ο οποίος κλείνοντας σημειώνει πως η ΝΟΔΕ δίνει το παρών τόσο στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, όσο και για τις τριτοβάθμιες σχολές στα Τρίκαλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More