Nature

Έτοιμοι για τις εκλογές

Πανέτοιμοι για τις κοινοβουλευτικές εκλογές δηλώνουν στην ΝΟΔΕ Τρικάλων, σημειώνοντας πως ο μηχανισμός βρίσκεται σε εγρήγορση, έχοντας παράλληλα δημιουργήσει και την υποδομή.
Για το ζήτημα αυτό, σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή), στην οποία συμμετείχαν ο υπεύθυνος Εκλογικής Ετοιμότητας Θεσσαλίας Γρηγόριος Δασταυρίδης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Τρέλλης, ο αντιπρόεδρος Χρήστος Τρικάλης, ο γραμματέας Γιάννης Κουτσονάσιος, η ταμίας Μαρία Γιαννοτάκη και οι τρεις πρόεδροι των ΔΗΜΤΟ (Δημοτική Τοπική Οργάνωση) Τρικάλων – Βασίλης Κρανιάς, Καλαμπάκας – Μαρία Σιουπέρη και Φαρκαδόνας – Δημήτρης Λέφας.
Σε δηλώσεις του ο κ. Δασταυρίδης τόνισε «βρίσκομαι εδώ στα Τρίκαλα για να συζητήσουμε με το Προεδρείο της ΝΟΔΕ και τους προέδρους των ΔΗΜΤΟ το ζήτημα των εκλογικών αντιπροσώπων για τις εθνικές εκλογές».
«Η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να αιφνιδιάσει την ΝΔ. Είμαστε έτοιμοι και ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης έχει θέσει σε πλήρη ετοιμότητα το κόμμα» σημείωσε ο κ. Δασταυρίδης, υπογραμμίζοντας «στον ν. Τρικάλων έχουν επιλεγεί οι περισσότεροι αντιπρόσωποι και απομένει μόνο ένα μικρό τμήμα στον Δήμο Τρικκαίων, εκκρεμότητα που θα έχει κλείσει μέχρι το τέλος του τρέχοντα μήνα».
Από την πλευρά του ο κ. Τρέλλης υπογράμμισε «Η ΝΔ και η ΝΟΔΕ Τρικάλων δεν πρόκειται να αιφνιδιαστούν από την Κυβέρνηση. Περιμένουμε και επιζητούμε τις εκλογές, οι οποίες θεωρώ ότι θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο του 2018. Εμείς είμαστε έτοιμοι από χθες».
Όσον αφορά το ψηφοδέλτιο, είναι αρμοδιότητα του Προέδρου του κόμματος τόνισαν τα στελέχη της ΝΔ, όμως, ανεξάρτητα από το τι δηλώνεται, είναι βέβαιο πως οι διεργασίες κατάρτισής του έχουν αρχίσει. Πάντως μόνος σίγουρος είναι ο νυν βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More