Nature

Έτοιμος ο Ζωολογικός Κήπος

Μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις ανάπλασης και αναβάθμισης του Ζωολογικού Κήπου, ενώ στόχος της δημοτικής Αρχής Τρικκαίων είναι να έχει τελειώσει το έργο έως το Πάσχα.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν την αναβάθμιση των χώρων, όπου φιλοξενούνται τα ζώα, αλλά και τη διαμόρφωση παλαιοτέρων για να φιλοξενηθούν νέα ζώα (ζώα φάρμας).

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Ντιντή «οι εργασίες προχωρούν και πολύ σύντομα ο Ζωολογικός Κήπος θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους πολίτες».

Οι παρεμβάσεις προχωρούν, χωρίς καθυστερήσεις και βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης, ενώ αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 10 ημέρες.

Ήδη, τελειώνει η τοποθέτηση των τελευταίων κλουβιών που θα φιλοξενήσουν τα ζώα που θα βρίσκονται στο χώρο, ενώ θα διαμορφωθούν καταλλήλως και τα υπάρχονται κλουβιά.

Επίσης, ολοκληρώνονται οι εργασίες στο χώρο που θα μετατραπεί σε αναψυκτήριο, προκειμένου να εξυπηρετεί και να φιλοξενεί τους δεκάδες επισκέπτες του ζωολογικού κήπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More