Nature

Αγωνία τέλος

Τέλος, στην αγωνία των Τρικαλινών υποψηφίων αναμένεται να μπει σήμερα, καθώς θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τη Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κα. Βάσω Κάκλα είναι όλα έτοιμα για την ανάρτηση των βαθμών που θα ανακοινωθούν μετά τη 1 το μεσημέρι στα Λύκεια του Νομού και στο http://results.it.minedu.gov.gr.

Όπως τόνισε η κα. Κάκλα το πρωί θα προσέλθουν στη Διεύθυνση οι διευθυντές των σχολείων για να παραλάβουν τα σχετικά έγγραφα και στη συνέχεια θα προχωρήσουν στις απαραίτητες διαδικασίες.

Ωστόσο, όπως είπε : «Οι διευθυντές θα αναρτήσουν τις βαθμολογίες στις σχολικές μονάδες μόνο τις εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν τους κωδικούς και τους βαθμούς υποψηφίων και θα πρέπει να προσέλθουν στα σχολεία όσοι υποψήφιοι στις πανελλαδικές δεν δουν τους βαθμούς τους στο results.it.minedu.gov.gr που θα αναρτηθούν ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα».

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More