Nature

Ανάπλαση πεζοδρομίων κεντρικών δρόμων της πόλης

Με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών η δημοτική Αρχή Τρικκαίων προχωρά το τελευταίο χρονικό διάστημα σε εργασίες ανάπλασης πεζοδρομίων κεντρικών δρόμων της πόλης.

Εργασίες θα γίνουν στις διασταυρώσεις επί της Κονδύλη από την πλευρά του πεζόδρομου, επί της Απόλλωνος από την Γαριβάλδη μέχρι τις παλιές φυλακές, επί της Βύρωνος  από την  Γαριβάλδη μέχρι τις παλιές φυλακές, επί της Κανούτα από τη   Βύρωνος μέχρι το Δημοτικό Παρκινγκ, επί της Άννης Κομνηνής, επί της Χατζηγάκη, τμήματα της Μαυροκορδάτου, καθώς επί της οδού  Δεληγιώργη, από την πλατεία Δεσποτικού.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Παζαΐτη «στόχος είναι η ανάδειξη του αστικού χώρου της πόλης των Τρικάλων με προτεραιότητα στην κίνηση των πεζών, στην εξυπηρέτηση ατόμων με ειδικές ανάγκες και η ποιοτική αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More