Nature

Αναβάθμιση του Κοινωνικού Εστιατορίου

Η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών για το Κοινωνικό Εστιατόριο και το Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων Δ. Τρικκαίων συζητήθηκε χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων.

Η μελέτη αφορά σε εργασίες που απαιτούνται για την προσαρμογή τμήματος δημοτικού κτιρίου (Κληροδότημα Αντωνίου) που βρίσκεται στην οδό Ομήρου 6, στο Ο.Τ. 112 του εγκεκριμένου σχεδίου πόλης στην περιοχή του κέντρου, εντός της πόλης των Τρικάλων.

Η λειτουργία της δομής θα εξυπηρετήσει τουλάχιστον 100 ωφελουμένους που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας ή είναι άστεγοι. Μέσω αυτής θα παρέχονται και υπηρεσίες ψυχοσωματικής στήριξης και πληροφόρησης με στόχο την ενδυνάμωση και κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων. Η μελέτη του έργου είναι προϋπολογισμού 223.000 ευρώ με Φ.Π.Α και συντάχθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων. Πρόκειται για εσωτερικές εργασίες- επισκευές, επιστρώσεις πλακιδίων σε χώρους των WC και της κουζίνας, κατασκευή εξωτερικού, μεταλλικού LIFT για την εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ και εσωτερικό αναβατόριο για την διακίνηση των δίσκων φαγητού κ.ά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More