Nature

Αναβαθμίζεται η πισίνα στο πάρκο Αγίου Γεωργίου

H επισκευή και η συντήρηση της πισίνας και των κτηρίων στο πάρκο Αγίου Γεωργίου θα απασχολήσει τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων.

Το σώμα θα κληθεί να δώσει το πράσινο φως για την αποδοχή της απόφασης ένταξης του έργου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ «στο πλαίσιο της πρόσκλησης IV  «Κατασκευή , επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων».

Ο Δήμος υπέβαλε αίτημα προς ένταξη και χρηματοδότηση για την υλοποίηση του έργου, ένα έργο ουσίας, καθώς θα αναβάθμιση την πισίνα του πάρκου στον Αη Γιώργη, σε κλειστό κολυμβητικό χώρο.

Προβλέπεται η πλήρη ανακαίνιση και ανακατασκευή της κολυμβητικής δεξαμενής μήκους 25 μ., των υφισταμένων κτηριακών εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου που βρίσκονται γύρω από αυτή στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου. Θα γίνουν οι απαραίτητες οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες με σκοπό την συντήρηση και αναβάθμιση της πισίνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More