Nature

Αναμένοντας απαντήσεις για όσα διεκδικούμε

Με το νέο Σχεδίου Νόμου για τη συγχώνευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τα ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας να έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε τοπικό επίπεδο, σήμερα θα βρίσκεται στα Τρίκαλα ο Υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Γιαβρόγλου.

Η επίσκεψη του Υπουργού εντάσσεται στην διήμερη περιοδεία του, στη Θεσσαλία στο πλαίσιο των επαφών που έχει προγραμματίσει, προκειμένου να καταγράψει θετικές και αρνητικές αντιδράσεις ενόψει κατάρτισης του νέου Σχεδίου  Νόμου  συγχώνευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τα ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας ( πρώην ΤΕΙ Λαμίας)  και Θεσσαλίας.

Όπως προκύπτει από το σχέδιο στο Βόλο πλέον θα λειτουργούν 14 σχολές, στην Λάρισα 9, στην Λαμία 5, στην Καρδίτσα 4 και στα Τρίκαλα δύο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο κ. Γιαβρόγλου θα έχει συνάντηση στις 12 το μεσημέρι με τις διοικήσεις και το προσωπικό του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΤΕΙ. Ενώ, στη συνέχεια, θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Τρικκαιών κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, στις 2 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More