Nature

Ανασύνταξη του εργατικού κινήματος

Με στόχο την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και την αλλαγή των συσχετισμών υπέρ των ταξικών δυνάμεων τρικαλινά σωματεία διοργανώνουν αύριο εκδήλωση με αφορμή το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του τοπικού εργατοϋπαλληλικού κέντρου με τίτλο «Συνδικάτα εργατών, όχι των εργοδοτών»  με το Συνδικάτο Γάλακτος – Τροφίμων και Ποτών, ο Σύλλογος Λογιστών & Βοηθών Λογιστών, το Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων και η Επιτροπή Αγώνα Ιδιωτικών Υπαλλήλων να καλούν τους εργαζομένους σε συστράτευση.

Όπως αναφέρουν « όλο το προηγούμενο διάστημα με τη συνεπή και αγωνιστική μας στάση απέναντι στην πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων “κόψαμε” την όρεξη, όσων θέλουν να μετατρέψουν το εργατικό κίνημα σε παράρτημα της εργοδοσίας, σε όχημα για την προώθηση και εναλλαγή διαχειριστών στα πόστα της αντιλαϊκής πολιτικής. Συνεχίζουμε τον αγών, καλώντας του εργαζόμενους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More