Nature

Αναταράξεις στο τοπικό ΚΙΝΑΛ

Δε θα κατέλθει στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές ο Γιώργος Οικονόμου, όπως έκανε γνωστό μέσω δήλωσης που κοινοποίησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, επιβεβαιώνοντας τα όσα ακούγονταν το τελευταίο διάστημα.

Στη δήλωση του, ο κ. Οικονόμου γνωστοποιεί την απόσυρση του από το ψηφοδέλτιο του Κινήματος «ως πολιτική πράξη αντίδρασης και επισήμανσης της στρεβλής πορείας της ηγεσίας του κινήματος που συνεχίζεται, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «η μη κάθοδος μου στις επόμενες εκλογές είναι δεδομένη και με οποιονδήποτε κομματικό σχηματισμό».

Συγκεκριμένα, η δήλωση του έχει ως εξής: «Αποσύρω σήμερα την υποψηφιότητα μου για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές και ζητώ από τους φίλους μου πολιτικά και μη την κατανόηση της πράξης μου.

Το κάνω ως πολιτική πράξη αντίδρασης και επισήμανσης της στρεβλής πορείας της ηγεσίας του κινήματος που συνεχίζεται. Θα υπηρετώ πάντα τον μεγάλο χώρο, την μεγάλη εικόνα, την πολιτική και την νηφαλιότητα.

ΥΓ. Είναι προφανές ότι η μη κάθοδος μου στις επόμενες εκλογές είναι δεδομένη και με οποιονδήποτε κομματικό σχηματισμό».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More