Nature

Ανοιχτά μέτωπα για τον ΑΟΤ

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες φήμες για είσοδο του ΑΟΤ από το… παράθυρο στην Σούπερ Λίγκα 2, αλλά μάλλον η διοίκηση της ομάδας έχει καταλάβει ότι δεν μπορεί να περιμένει κάτι που είναι… δώρο και θα πρέπει να δει την πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να τρέξουν σύντομα οι εξελίξεις όσο αφορά θέματα οργάνωσης που έχουν να κάνουν με την νέα Φούτμπολ Λιγκ, που είναι η 3η στη τάξη επαγγελματική κατηγορία.
Ψηλά το θέμα προπονητή
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα Τρίκαλα θα αγωνιστούν στη Football League τη νέα σεζόν, οπότε θα πρέπει σιγά σιγά να ξεκινήσει και ο σχετικός προγραμματισμός.
Ο Ηλίας Αϊβάζογλου σίγουρα απογοητεύθηκε από την αδυναμία της ομάδας να εξασφαλίσει θέση στη νεοσύστατη Σούπερ Λίγκα 2, αλλά δεν τον πήρε και από κάτω και δεν υπάρχει καμία πρόθεση από πλευράς του να αναζητήσει διάδοχο για να του παραδώσει τις μετοχές της ΠΑΕ.
Έτσι, το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένονται εξελίξεις σε ό,τι αφορά τον προπονητή που θα αναλάβει να χτίσει έναν πρωταγωνιστή ΑΟΤ και με στόχο φυσικά να παίξουν οι Τρικαλινοί στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία τη σεζόν 2020-21.
Την ίδια στιγμή, όπως είναι ήδη γνωστό, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την επανασπορά του χλοοτάπητα στο γήπεδο των «κυανέρυθρων».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More