Nature

Βανδαλισμοί στο Δημοτικό Σχολείο Πηγής

Δεν πίστευαν στα μάτια τους απόψε τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και οι εκπαιδευτικοί του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου Πηγής Τρικάλων.
Εκτεταμένες ζημιές από βανδαλισμούς προκάλεσε ομάδα ανήλικων νεαρών, εσωτερικά στις αίθουσες κόσμημα και τα γραφεία, αλλά έγιναν αντιληπτοί και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Έτσι προχώρησε στις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος.
Έτσι οι ανήλικοι –και όπως προβλέπει ο νόμος – μαζί με τους γονείς τους βρέθηκαν στο Αστυνομικό τμήμα Πύλης για τις νόμιμες διαδικασίες.
Εξοργισμένοι για το συμβάν είναι τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων οι οποίοι βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σχολείο για το σοβαρό αυτό γεγονός που μάλιστα προκλήθηκε από ανήλικα παιδιά!
Μετά το πρώτο σοκ προσπαθούν τα μέλη του συλλόγους να κατανοήσουν αν ήταν ένα και μεμονωμένο συμβάν και επίσης κατανοούν την δύσκολη θέση των γονιών των ανηλίκων που συμμετείχαν στους βανδαλισμούς και τα παιδιά να κατανοήσουν κι αυτά τι έχουν διαπράξει και να δείξουν μεταμέλεια για τις απεχθείς πράξεις τους.
Οι φωτογραφίες χαρακτηριστικές από τους βανδαλισμούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More