Nature

Βραβεύονται για την παγκόσμια πρωτιά

Από τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου θα βραβευτούν οι μαθητές του 13ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων στο Ριζαριό

Από τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου θα βραβευτούν οι μαθητές του 13ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων στο Ριζαριό για την Παγκόσμια πρωτιά που κατέκτησαν και το βραβείο που απέσπασαν σε διαγωνισμό της UNESCO.

Για τον λόγο αυτό, οι μαθητές του σχολείου μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους θα βρεθούν την ερχόμενη Πέμπτη στη Βουλή των Ελλήνων, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι τα έξοδα θα καλυφτούν από τη Βουλή.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Νέων και Γονέων «Άγιος Γεώργιος Ριζαριού» που κατέλαβε συστηματικές προσπάθειες και μάλιστα κατά την επίσκεψη του υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη στα Τρίκαλα τον περασμένο Μάρτιο, ο πρόεδρος Γιώργος Ζιώγας είχε συναντηθεί μαζί του, όπου πρότεινε την βράβευση των πρωταγωνιστών της διάκρισης. Στην πρόταση αυτή ο κ. Βαξεβανάκης είχε εμφανιστεί θετικός και είχε υποσχέθηκε να προωθήσει το αίτημα, κάτι που έγινε όπως αποδείχτηκε.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More