Nature

Β’ ΕΠΣΤ: Κοντά στην άνοδο

Το αφιέρωμα στις ομάδες που βρίσκονται στις κορυφές των δύο ομίλων της Β’ Ερασιτεχνικής ολοκληρώνεται σήμερα με τη βοήθεια του Θόδωρα Αλεξιάδη(έμεινε μόνος να συγκεντρώνει τους σκόρερς της συγκεκριμένης κατηγορίας), καθώς από το Σαββατοκύριακο οι περισσότερες από τις ομάδες της κατηγορίας ρίχνονται στη «μάχη» της διοργάνωσης πασχίζοντας για το καλύτερο. Σήμερα θ’ ασχοληθούμε με τους Παραληθαίους οι οποίοι βρίσκονται στην 2η θέση του 1ου ομίλου και τον Ασπρόβαλτο ο οποίος ισοβαθμεί στη κορυφή του 2ου ομίλου με την ομάδα της Ενωσης Δ.Μ την οποία δεν έχει αντιμετωπίσει ακόμα (16η αγωνιστική).

Από την αρχή του πρωταθλήματος  οι Παραληθαίοι έδειξαν τις προθέσεις τους και αυτές συμβαδίζουν με την πορεία που κάνουν στο φετινό πρωτάθλημα καθώς βρίσκονται σε τροχιά ανόδου και συγκεκριμένα στην 2η θέση της βαθμολογίας, με ελάχιστη διαφορά (26 έναντι 23) από την κορυφή αλλά και ίση διαφορά από τις Καρυές οι οποίοι τους ακολουθούν. Οι αποστάσεις αυτές αποδεικνύουν πόσο δύσκολη είναι η προσπάθεια της ανόδου καθώς υπάρχουν ελπίδες σοβαρές, όχι μόνο από τις συγκεκριμένες ομάδες αλλά και από άλλες που πιθανότητα θα κάνουν την αντεπίθεσή τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος μιας και απομένει αρκετός δρόμος ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More