Nature

«Γίγας» στο ρετιρέ

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο 1ος όμιλος της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Παρατηρώντας κάποιος τον βαθμολογικό πίνακα εστιάζει το βλέμμα του όχι μόνο στη κορυφή αλλά και στην ουρά καθώς οι αποστάσεις των δύο άκρων δεν περνούν απαρατήρητες.

Ωστόσο δύσκολα θα υποβιβαστούν ομάδες ή ομάδα εφόσον η διοργανώτρια αρχή επιστρέψει στις 18 ομάδες σε κάθε όμιλο από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αν μπούμε προσθέσουμε τις ομάδες  τις κατηγορίας, αφαιρέσουμε αυτές που θα πάρουν το εισιτήριο ανόδου από την Γ’ Ερασιτεχνική και προς την Α’ Ερασιτεχνική και προσθέσουμε εκείνες που θα υποβιβαστούν από την ανώτερη τοπική κατηγορία, τότε δεν αποκλείεται να μην υποβιβαστούν περισσότερες ομάδες απ’ αυτές που ήδη έχουν εγκαταλείψει (Φιλύρα και Κεφαλοβρυσιακός). Όλα αυτά βέβαια ακούγονται ως σενάρια του Καλοκαιριού αφού η… πραγματικότητα ανήκει στους υπεύθυνους της ΕΠΣΤ.

Κοιτώντας λοιπόν ψηλά, στα σίγουρα, το Ριζαριό απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής με 28 βαθμούς. Η ομάδα του Γιάννη Κέφου μετράει 9 νίκες, μια ισοπαλία και  μόνο μια ήττα στο Αρδάνι. Εχει επίσης την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 46 γκολ. Συγκομιδή που δίκαια την κρατάει στο ψηλότερο βαθμολογικό σκαλοπάτι αλλά σίγουρα δεν της εξασφαλίζει τίποτα, αφού ο δρόμος που απομένει έως την επίτευξη του στόχου είναι μεγάλος και τα εμπόδια πολλά. Πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για τις πρώτες ομάδες τις οποίες όλοι θέλουν να κερδίσουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More