Nature

Γενναία μέτρα στήριξης και ανάπτυξης

Με δυσκολίες φαίνεται ότι ξεκίνησε η νέα χρονιά για τους Τρικαλινούς επιχειρηματίες, καθώς το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργήσει μικροπροβλήματα στην εύρυθμη λειτουργίας τους.

Μάλιστα, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Τρικάλων από χθες έρχεται σε επικοινωνία με τους επιχειρηματίες σε μια προσπάθεια να καταγράψει τα όποια προβλήματα έχουν σημειωθεί.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του τοπικού Επιμελητηρίου κ. Βασίλη Γιαγάκο η διαδικασία συνεχίζεται και μέχρι στιγμής δεν έχουν καταγραφεί σημαντικά προβλήματα, ενώ πρόσθεσε ότι ακόμα είναι νωρίς για να υπάρχει μια πλήρης εικόνα.

Το ίδιο υπογράμμισε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων κ. Βαγγέλης Αγγελάκης, λέγοντας ότι οι επιχειρήσεις που βρίσκονται έκτος πόλης αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα.

Ενώ, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο Ιανουάριος είναι ένας δύσκολος μήνας παραδοσιακά αφού τίποτε δεν κινείται, ήρθε και η κακοκαιρία για να «παγώσει» την κίνηση. Ωστόσο, μπορεί τα πάντα να είναι παγωμένα, αλλά οι υποχρεώσεις μας δεν “παγώνουν”».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More