Nature

Για μεστές εμφανίσεις

Στους γνωστούς ρυθμούς  επιστρέφει η μπασκετική  Γ’ Εθνική.

Η ουσία είναι ότι  Ικαροι και  Καλαμπάκα γέμισαν τις μπαταρίες τους στην διακοπή του πρωταθλήματος και επανέρχονται δριμύτεροι  την πρώτη αγωνιστική του νέου έτους.

Τα μέλη των ομάδων μας συνειδητοποίησαν ότι  βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή, οπότε καλούνται να ανεβάσουν στροφές για να διεκδικήσουν τις ελπίδες που τους αναλογούν.

Σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο για τους φίλους των ομάδων είναι να δουν τους παίκτες να ιδρώνουν την φανέλα και να εξαντλούν τις πιθανότητες για την επίτευξη του στόχου.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι δεν θα δοθούν πολλές ευκαιρίες στο δίδυμο, οπότε είναι επιτακτική ανάγκη να ξεπεράσει τον εαυτό του σε ορισμένες αναμετρήσεις.

Αυτή που καίγεται για βαθμούς φυσικά είναι η  Καλαμπάκα από την άποψη ότι παίζει στο σπίτι  της  απέναντι σε αντίπαλο, που θεωρείται στα μέτρα της.

Ετσι πρέπει να τα δώσει όλα για όλα κόντρα στην  Μελίκη.

Οσο για τους  Ικάρους  έχουν δύσκολη αποστολή στην έδρα του φορμαρισμένου και ποιοτικού  ΠΑΣ Γιάννενα, οπότε καλούνται να κάνουν κατάθεση ψυχής.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More