Nature

Γνώρισε αποθέωση

Ηθελαν να την θαυμάσουν από κοντά και να της δώσουν όλα τα μπράβο του κόσμου. Ετσι γνώρισε την αποθέωση στην σεμνή υποδοχή στο  Δημαρχείο, ενώ έπεται και συνέχεια.

Η   Τζέλη  σκλάβωσε τους πάντες   με την σοβαρότητα και την ωριμότητά της. Αλλωστε  αν δεν διέθετε αυτά τα στοιχεία  τότε δεν θα μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια μεγαθήρια του είδους  γράφοντας άθλους με οδηγό την  Ελληνική ψυχή.

Η ίδια(φανερή η συγκίνησή της  για την τιμητική  σύναξη)  δεν κράτησε τίποτα για τον εαυτό της αλλά έσταξε μέλι για τον προπονητή της  Νίκο Παϊταρίδη(άρτι αφιχθείς από  το Μάντσεστερ) και τα μέλη του συλλόγου, που είναι συνέχεια δίπλα της   προσφέροντάς της νέα ερεθίσματα.

Φυσικά δεν ξέχασε τους γονείς της που είναι πάντα μαζί της και ειδικά στα δύσκολα, ενώ  πρόσθεσε  ότι την ώρα της δράσης ήθελε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για όλους  τους  Τρικαλινούς.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Παπαστεργίου που ξέρει από πρώτο χέρι  τις θυσίες  της  Τζέλη  εξήρε την νοοτροπία της νεαρής αθλήτριας και το μαχητικό  της πνεύμα.

Υπογράμμισε δε ότι αποτελεί  λαμπρό παράδειγμα και φάρο για  τη νεολαία. Πιο πριν έκανε λόγο για την πιο μεγάλη  ελπίδα στον  Δήμο, στον νομό  και στο χωριό της.

Θυμήθηκε ότι είχαμε χρόνια να υποδεχθούμε  Ολυμπιονίκη, ενώ εκτίμησε ότι το συγκεκριμένο μετάλλιο θα είναι μόνο η αρχή με τον  Τρικαλινό αθλητισμό να γράφει ιστορία και τον   Δήμο να συμπαρίσταται στον ωραίο αγώνα.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More