Nature

Γόνιμη συνεργασία για τον Μύλο των Ξωτικών

Την περαιτέρω αναβάθμιση και αύξηση των ωφελειών για τον τόπο μας από τον Μύλο των Ξωτικών, συζήτησαν εκπρόσωποι του Δήμου Τρικκαίων, του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και του e- trikala.
Στην σύσκεψη, που έγινε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου, συμμετείχαν ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Χρήστος Μπλουγούρας, ο πρόεδρος του e-trikala Γιάννης Κωτούλας, ο πρόεδρος του Συλλόγου των επιχειρήσεων του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Γιώργος Κράιας και έμποροι, υπεύθυνοι οργάνωσης εκδηλώσεων και στολισμού των εμπορικών δρόμων της πόλης.
Σκοπός της σύσκεψης ήταν η εξέταση και αξιολόγηση προτάσεων του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, ο οποίος σε ετήσια βάση σχεδιάζει διάφορες δράσεις, με στόχο να δοθεί πανηγυρικός τόνος στην αγορά και να διαμορφωθεί ένα εορταστικό κλίμα για Τρικαλινούς και επισκέπτες.
Τα σχέδια αυτά τα οποία αποτελούν και τη βάση της συζήτησης, εξέθεσε στους ανθρώπους της Δημοτικής Αρχής ο κ. Μπλουγούρας, ενώ από την πλευρά του Δήμου επιδείχθηκε διάθεση συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα και συμφωνήθηκε σε νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί εντός των ημερών να καταρτιστεί το τελικό πρόγραμμα εκδηλώσεων και κοινών δράσεων επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά την στενή συνεργασία μεταξύ αγοράς και Δήμου.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης τα θέματα της επέκτασης του στολισμού στην πόλη και σε δρόμους εκτός «κέντρου», των χώρων στάθμευσης και όλων των τρόπων διευκόλυνσης και εξυπηρέτησης στους επισκέπτες του Μύλου. Οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι η περίοδος που ξεκινάει ουσιαστικά από τα τέλη του μήνα, δίνει μια καλή ευκαιρία στους επιχειρηματίες και εμπόρους της πόλης να δουλέψουν, καθώς τα Τρίκαλα καθίστανται η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και δέχονται χιλιάδες κόσμο από κάθε γωνιά της χώρας, με αφορμή τον «Μύλο των Ξωτικών».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More