Nature

Γόνιμη συνεργασία

Η επιβεβαίωση και η ενδυνάμωση της ήδη αγαστής και γόνιμης συνεργασίας μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Τρικάλων και του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων (ΕΣΤ), έγινε με τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, μεταξύ των δύο πλευρών.
Αρχικά, συναντήθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου, κατά την οποία συζητήθηκαν τα θέματα του κλάδου και από την πλευρά του Περιφερειάρχη επιδείχθηκε ενδιαφέρον γι’ αυτά και πρόθεση συνέχισης και βελτίωσης της συνεργασίας.
Σε τοπικό επίπεδο, υπήρξαν συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τον διευθυντή του γραφείου του Γεώργιο Καρανάσιο, στελεχών του Τμήματος Εμπορίου και συνδικαλιστών των εμπόρων.
Κατά τις συναντήσεις αυτές σημειώθηκε πως υπάρχει πολύ καλή συνεργασία και επισημάνθηκε η αναγκαιότητα της συνέχισης των ελέγχων στην αγορά με τους ίδιους ρυθμούς και ενδεχομένως πιο στοχευμένα, με σκοπό την απάλειψη ή τουλάχιστον την εξάλειψη κάποιων «ανωμαλιών».
Ο πρόεδρος του ΕΣΤ και αναπληρωτής γενικός γραμματέας της ΕΣΕΕ Χρήστος Μπλουγούρας και η αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας Σοφία Κωστούλα – Βλόντζου, ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες για τα βήματα εκσυγχρονισμού του Συλλόγου, ο οποίος έχει προχωρήσει ήδη στην αναβάθμιση της ιστοσελίδας του estrikala.gr, παρέχοντας καθημερινά χρήσιμες πληροφορίες για την αγορά και για την πόλη των Τρικάλων.
Επίσης, Η ΠΕ Τρικάλων και ο ΕΣΤ αποφάσισαν στενότερη συνεργασία με την άμεση προώθηση μέσω της ιστοσελίδας του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων από τα αρμόδια τμήματα όλων των Νόμων, διατάξεων και χρηματοδοτήσεων που αφορούν το εμπόριο και την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα της περιοχής μας. Με δεδομένο ότι η ταχύτητα και η εγκυρότητα της πληροφόρησης είναι το βασικότερο χαρακτηριστικό για την επιχειρηματικότητα σήμερα, είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη ενέργεια θα προσδώσει πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις των Τρικάλων.
Μιλώντας για τα θέματα αυτά, ο κ. Μπλουγούρας δηλώνει ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα συνεργασία μεταξύ της ΠΕ Τρικάλων και του ΕΣΤ, σημειώνοντας πως ότι ζητείται γίνεται και επισημαίνει πως αυτό είναι προς όφελος της τοπικής οικονομίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More