Nature

Δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Δέκα χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από τη δολοφονία του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου και αρκετοί ήταν οι Τρικαλινοί που συγκεντρώθηκαν στην πλατειά Ρήγα Φεραίου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Λέσχης Εργασίας, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού.

Όπως ανέφεραν οι παρευρισκόμενοι «την  ώρα που η νεολαία πλήττεται άγρια από την αντιεκπαιδευτική μεταρρύθμιση Γαβρόγλου, που αναγκάζεται να μεταναστεύσει, που καλείται να εργαστεί σε καθεστώς άγριας εκμετάλλευσης κι εργοδοτικής τρομοκρατίας, με όρους «μαύρης», ελαστικής εργασίας και υποαπασχόλησης, που δέχεται την καταστολή όταν βγει στον δρόμο να αγωνιστεί για τα δικαιώματά της, που επιχειρούν να μολύνουν τις αγνές νεανικές ψυχές με μίσος για τους γειτονικούς λαούς, για τους μετανάστες, για τους «διαφορετικούς», που επιχειρούν να τη στρέψουν στον εθνικισμό, στον φασισμό και στον ρατσισμό, που η κυβέρνηση τσακίζει καθημερινά τα δικαιώματα των γονιών και των παππούδων της και ταυτόχρονα ναρκοθετεί το μέλλον της».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More