Nature

Δεν κρατάει τη τύχη του

Είναι πραγματικά να απορεί κάποιος πως κατάφερε ο ΑΟ Τρίκαλα δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος να μην κρατάει τη τύχη στα χέρια του, όσο αφορά την παρουσία του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τα λάθη τραγικά, αλλά τουλάχιστον ας γίνει η ύστατη προσπάθεια και βλέπουμε…
Μετά τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής ο Ηρόδοτος προσπέρασε τον ΑΟΤ και έχει πια 31 βαθμούς έναντι 29 των «κυανέρθρων» στην μάχη για την αποφυγή της 13ης θέσης που οδηγεί δύο κατηγορίες κάτω.
Την προτελευταία αγωνιστική ο ΑΟΤ θα πάρει το παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων στα χαρτιά και θα φτάσει τους 32 βαθμούς την ίδια ώρα που ο Ηρόδοτος θα αγωνίζεται στην Πάτρα με την Παναχαϊκή. Το καλό είναι ότι η Παναχαϊκή δεν θα είναι αδιάφορη. Θέλει νίκη γιατί τελευταία αγωνιστική παίζει στην Κέρκυρα και με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να βρεθεί στην 11η θέση και να υποβιβαστεί στην Football League. Αν φέρουν ισοπαλία ή κερδίσουν οι Κρητικοί τότε τα Τρίκαλα έχουν γερό πρόβλημα.
Την τελευταία αγωνιστική ο Ηρόδοτος υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας που δεν θα είναι αδιάφορος εκτός και αν χάσει το ντέρμπι την Κυριακή με τον Πλατανιά. Αν δεν χάσει θα παίζει την 2η θέση οπότε θα πάει για την νίκη.
Αδιάφορος όμως δεν θα είναι και ο Καραϊσκάκης στον οποίο παίζει ο ΑΟΤ την τελευταία αγωνιστική καθώς θα παλεύει για την αποφυγή της 11ης ή 12ης θέσης που οδηγεί στην Football League.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More