Nature

Δεν υπάρχουν παράπονα από τους πολίτες, που σημαίνει καλή λειτουργία

Την βασιλόπιτα έκοψε η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης (ΔΑΟ) της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Τρικάλων, σε ζεστό και γιορτινό κλίμα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην ταβέρνα “Μεζεδοκαμώματα”, παρουσία πολλών εργαζομένων της Υπηρεσίας, ενώ την τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιπεριφερειάρχες Ντίνος Μπάρδας και Χρήστος Γακόπουλος.
Ο διευθυντής της Υπηρεσίας Εμμανουήλ Γουγουλάκης, στον σύντομο χαιρετισμό του απηύθυνε ευχές και υπογράμμισε «το θετικό για την Διεύθυνση είναι πως δεν έχουμε παράπονα από τους πολίτες, που σημαίνει ότι λειτουργούμε πολύ καλά. Αυτό ασφαλώς οφείλεται στην ευσυνείδητη και αποδοτική εργασία των υπαλλήλων της Υπηρεσίας». Επίσης, ο κ. Γουγουλάκης, ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη για την στήριξη και την βοήθεια που παρέχει και τους κκ Μπάρδα και Γακόπουλος για την συνεργασία τους και την παρουσία τους στην εκδήλωση.
Από την πλευρά του ο κ. Γακόπουλος μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχές του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του κ. Μιχαλάκη και τόνισε πως το σημαντικότερο απ’ όλα είναι η συναδελφικότητα και η συνεργασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More