Nature

Δημοπρατούνται έργα

1,82 εκ ευρώ έργα δημοπρατεί στο επόμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος Φαρκαδόνας, σύμφωνα με τον δήμαρχο Αθανάσιο Μεριβάκη.
Το σημαντικότερο είναι η εγκατάσταση τηλεμετρίας στην ΔΕΥΑ Φαρκαδόνας, προϋπολογισμού 992.000 ευρώ, ένα έργο για το οποίο έχει γίνει αποδεκτή η πίστωση, θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και αν περάσει από το Σώμα, θα οδεύσει στο επόμενο χρονικό διάστημα προς δημοπράτηση αναφέρει ο κ. Μεριβάκης.
Με την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου θα επιτευχθεί αφενός εξοικονόμηση νερού και άρα πόρων για τον Δήμο και αφετέρου αποδοτικότερη παροχή ύδρευσης στους κατοίκους σημειώνει ο κ. Μεριβάκης, εξηγώντας πως θα διασυνδεθούν οι δεξαμενές νερού με τα αντλιοστάσια και θα παρέχεται νερό ακριβώς σύμφωνα με τις ανάγκες.
Όσον αφορά τα άλλα έργα, είναι συνολικού προϋπολογισμού 828.000 ευρώ και αφορούν την κατασκευή μηχανοστασίου του Δήμου, την βελτίωση της κεντρικής οδού στην Οιχαλία, μελέτη για τα νεκροταφεία της περιοχής και το νηπιαγωγείο Γριζάνου ενημερώνει ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας.
Επίσης, περιλαμβάνεται και το έργο ανακατασκευής της σκεπής στο Γυμνάσιο Οιχαλίας, έργο που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΥΠΕΣ (Υπουργείο Εσωτερικών) «Φιλόδημος», σημειώνει ο κ. Μεριβάκης και υπογραμμίζει πως από τα 180.000 ευρώ του προϋπολογισμού, τα 54.100 θα καταβληθούν από το συγκεκριμένο πρόγραμμα και τα υπόλοιπα 125.900 από πόρους του Δήμου Φαρκαδόνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More