Nature

Διαμαρτυρία για τα πολυμελή μαθητικά τμήματα

Για τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα πολυμελή μαθητικά τμήματα στην Α’ και στη Γ’ Λυκείου στο 3ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων  συζήτησαν χθες το μεσημέρι  τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του διδακτηρίου, κατά την παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στην Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Τα μέλη του Συλλόγου ζήτησαν από την Διευθύντρια κα. Βάσω Κάκλα να μειωθεί ο αριθμός των μαθητών, υποστηρίζοντας ότι δεν βοηθά σε καμιά περίπτωση τη διδακτική διαδικασία.

Όπως τόνισαν «ένα μήνα μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς λειτουργούν τέσσερα τμήματα στην Α’ τάξη, τα οποία απαρτίζονται από 27 μαθητές. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Γ’ τάξη στην οποία λειτουργούν τέσσερα τμήματα τα οποία απαρτίζονται από 25 μαθητές έκαστο.  Είναι προφανές ότι σε αυτά τα τμήματα η διδακτική διαδικασία, δυσχεραίνεται εξαιρετικά εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των παιδιών».

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More