Nature

Διεθνές Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής Δωματίου

Διεθνές Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής Δωματίου θα διεξαχθεί και στα Τρίκαλα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκο.

Διεθνές Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής Δωματίου θα διεξαχθεί και στα Τρίκαλα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκο.
Στην πρωτοβουλία αυτή συμμετέχουν ο Δήμος Τρικκαίων και το Επιμελητήριο και θα λάβει χώρα στην Λάρισα και στον Βόλο επίσης, από 17-28 Ιουνίου. Τα κονσέρτα θα δοθούν από αξιόλογους μουσικούς από τις ΗΠΑ και θα παραβρεθούν δημοσιογράφοι από πολλές χώρες του κόσμου, οι οποίοι θα καλύψουν το γεγονός.
Η δράση αυτή εντάσσεται στον σχεδιασμό και στην γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλεται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το Επιμελητήριο και φορείς για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος και εν προκειμένω, θα επιτευχθεί παγκόσμια προβολή του Νομού μας σε κοινό ειδικό, αυτό που ακούει το συγκεκριμένο είδος μουσικής, αυξάνοντας έτσι τον πληθυσμό που είναι δυνατό μέρος αυτού να επισκεφτεί την περιοχή μας.
Για τον τουρισμό, ο κ. Γιαγιάκος σημειώνει πως το Επιμελητήριο με ιστότοπό του δίνει την δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να επισκεφτούν τον τόπο μας να προβούν σε κρατήσεις μέσω του διαδικτύου, κάτι που ωφελεί τους επαγγελματίες του χώρου, διότι προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους δωρεάν σε όλο τον κόσμο και επιπλέον γλιτώνουν την προμήθεια που πληρώνουν στους ταξιδιωτικούς πράκτορες.
Έμφαση στον πρωτογενή τομέα και στον τουρισμό δίνει το Επιμελητήριο Τρικάλων, στο πλαίσιο της προσπάθειας ανάπτυξης του τόπου, έχοντας αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες ενημέρωσης όσων Τρικαλινών ενδιαφέρονται για επενδύσεις στους συγκεκριμένους κλάδους της οικονομίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More