Nature

Δράσεις σύνδεσης

Την άμεση σύνδεση του Μύλου των Ξωτικών με την Τρικαλινή αγορά την περίοδο των Χριστουγέννων έχουν ως στόχο οι δράσεις που θα αναληφθούν στο διάστημα αυτό από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων(ΕΣΤ), σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων και την e-trikala.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και Οικονομικός Επόπτης της ΕΣΕΕ Χρήστος Μπλουγούρας, έχει τονίσει πως «τα οικονομικά οφέλη από τον Μύλο των Ξωτικών καλό είναι για την τοπική οικονομία να διαχυθούν και στα εμπορικά καταστήματα. Έτσι, θα αυξηθεί ο όγκος κεφαλαίου που θα παραμείνει στην πόλη, με προφανείς ευμενείς συνέπειες για όλους «Όπως όλοι βλέπουμε και βιώνουμε τα τελευταία 8 χρόνια ο “Μύλος των Ξωτικών” ήρθε και άλλαξε τα δεδομένα στην πόλη μας. Κατάφερε να κάνει τα Τρίκαλα “προορισμό” για όλες τις εποχές του χρόνου και να τα καταστήσει “πρωτεύουσα των Χριστουγέννων”, προσελκύοντας το ενδιαφέρον ταξιδιωτών από όλη την Ελλάδα. Έτσι δημιουργείται προστιθέμενη αξία που ενισχύει ξεκάθαρα όλους τους επαγγελματικούς κλάδους των Τρικάλων. Για τη φετινή περίοδο οι ενδείξεις, κρατήσεις σε Ξενοδοχεία και οργανωμένες εκδρομές, μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως οι επισκέπτες στα “Χριστουγεννιάτικα Τρίκαλα” θα είναι πολλοί και πιθανόν τα ρεκόρ επισκεψιμότητας των προηγούμενων ετών να καταρριφθούν» τονίζεται σε επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου προς τα μέλη του.
Οι δράσεις
Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων πραγματοποιεί με τον Δήμο Τρικκαίων και την e-trikala κοινές δράσεις σύνδεσης της τοπικής αγοράς με τον “Μύλο των Ξωτικών”:
1η Δράση: Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων σας παρέχει δωρεάν κουπόνια που θα μπορείτε να τα προσφέρετε στους πελάτες σας με τις αγορές τους από την επιχείρησή σας. Τα κουπόνια θα αντιστοιχούν σε αναμνηστικά δώρα που θα παραλαμβάνουν από τη γραμματεία του Μύλου.
2η Δράση: Οι επιχειρήσεις μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα εισιτήρια των παιγνιδιών του “Μύλου των Ξωτικών” σε προνομιακή τιμή. Σκοπός και αυτής της δράσης είναι να παρέχονται ως δώρο στους πελάτες σας με τις αγορές τους από την επιχείρησή σας. Το ύψος των αγορών που θα προσφέρετε τα κουπόνια και τα εισιτήρια θα το ορίσετε εσείς.
«Είναι πεποίθησή μας πως η τοπική αγορά μπορεί να διεκδικήσει και να ωφεληθεί ακόμη περισσότερο ειδικά κατά αυτή τη περίοδο των Χριστουγέννων. Με δεδομένο πως και το 2018 ήταν ακόμα μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, σας καλούμε να στηρίξετε και αυτή τη δράση προκειμένου να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που παρουσιάζεται» υπογραμμίζεται από τον Εμπορικό Σύλλογο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More