Nature

Δυνατός και στο μπάσκετ

Στα πρότυπα των μεγάλων συλλόγων που διατηρούν αρκετά τμήματα  άρχισε να κινείται και ο ιστορικός  ΑΟΤ που θέλει να αφήσει το αποτύπωμά του και στο μπάσκετ, ενώ έπεται  συνέχεια και με χάντμπολ και όχι μόνον.

Την  Δευτέρα το βράδυ στην φιλόξενη αίθουσα συνεδριάσεων  του  Δημαρχείου είχαμε κάτι σαν την ιδρυτική πράξη του μπασκετικού  εκπροσώπου.

Διότι τα στελέχη που ανέλαβαν το εγχείρημα έσπευσαν να δώσουν τις  πρώτες  λεπτομέρειες και έναν καλό μπούσουλα σχετικά με το μέλλον του τμήματος.

Οδηγός φυσικά θα είναι η συνέπεια, η καλή οργάνωση, η ταπεινοφροσύνη και η νοικοκυροσύνη.

Γιατί χωρίς τους συγκεκριμένους  κρίκους καμία αλυσίδα δεν μπορέσει να μεγαλώσει όσο φιλόδοξη και αν είναι η αρχική σκέψη.

Εννοείται ότι ο σεβασμός στις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού  είναι αυτονόητος  όσον αφορά  τους κυανέρυθρους  πρωταγωνιστές.

Οι ομιλητές  κινήθηκαν μετρημένα, εστίασαν στην υγεία της προσπάθειας και εκτίμησαν ότι όλα θα έρθουν μέσα από την συστηματική δουλειά και την αγάπη του κόσμου, που θα γεμίσει το νομό κυανέρυθρες φανέλες.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More