Nature

Δύο σημαντικές εκδηλώσεις από την ΝΟΔΕ

Οριστικοποιήθηκαν οι δύο εκδηλώσεις της ΝΟΔΕ Τρικάλων, με την παρουσία δύο πρώην υπουργών, για τον ερχόμενο Οκτώβριο στον Νομό μας .
Προχθές το βράδυ συνεδρίασε τη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟΔΕ) στα γραφεία του φορέα, με κύρια θέματα τον απόηχο από την παρουσία του πρόεδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ και την πολιτική που χάραξε και τις εκδηλώσεις.
Ως προς το πρώτο, θετική αποτιμάται η παρουσία του Προέδρου του κόμματος και η ομιλία του προς τους παραγωγικούς φορείς, αλλά και οι περιοδείες των στελεχών της παράταξης στην Βόρεια Ελλάδα.
Για το δεύτερο θέμα, στην Καλαμπάκα το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, θα παραβρεθεί ο πρώην υπουργός, βουλευτή Φθιώτιδας και Τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜΤΟ, που βρίσκονται στην οδό Βλαχάβα 31.
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και ώρα 11:30πμ, στο ξενοδοχείο GALLERY ART (ΚΤΕΛ), θα πραγματοποιηθεί ημερίδα της ΝΟΔΕ με θέμα: «Ασφαλιστικό, Εργασιακό, Συνταξιοδοτικό», με κεντρικό ομιλητή τον πρώην υπουργό της ΝΔ, βουλευτή Κυκλάδων και Τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιάννη Βρούτση.
«Η ΝΟΔΕ Τρικάλων θα συνεχίσει τις ημερίδες-εκδηλώσεις καθώς και τις παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς και είναι παρών στον αγώνα της ΝΔ για την επικράτηση της , όποτε και να γίνουν οι εκλογές, διότι όλοι μαζί “ΜΠΟΡΟΥΜΕ”» δηλώνεται από την ΝΟΔΕ.
Ο πρόεδρος του φορέα Κώστας Τρέλλης σημειώνει, αναφερόμενος στην ημερίδα: «στόχος των ημερίδων δεν είναι να έχουν κομματική «ταυτότητα» και να παραστούν στελέχη και μέλη του κόμματος, χειροκροτώντας τους ομιλητές, αλλά να είναι ανοικτές στην κοινωνία και να ενημερωθεί ο κόσμος, τόσο για τους εν ισχύ νόμους σχετικά με τα εργασιακά, όσο και για τις προθέσεις της ΝΔ, όταν αναλάβει τα ηνία της χώρας».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More