Nature

Είχε άγιο ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας διεκομίσθη τραυματισμένος ύστερα από τροχαίο ατύχημα που συνέβη νωρίς το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στο ύψος του Animus, ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιωτης.
Ο κ. Μπαγιωτης κατευθυνόταν προς Λάρισα και συγκεκριμένα στον σταθμό του ΟΣΕ για να εκτελέσει πρωινό δρομολόγιο όταν στην Ραχούλα και στο ύψος του Νοσοκομείου Animus, το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας και κατέληξε στα χωράφια.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μπαγιώτης φέρει κάταγμα στον κόκκυγα και μώλωπες και ευτυχώς, όπως δήλωσαν οι ιατροί, γλίτωσε τα χειρότερα, μιας και η κλινική του εικόνα είναι καλή.
Οι θεράποντες ιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας προχώρησαν σε σορεία εξετάσεων καθόλι την διάρκεια της ημέρας και αποφάνθηκαν την παραμονή του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας στο νοσοκομείο για 24 ώρες, για παν ενδεχόμενο. Ενώ αναμένεται σήμερα να πάρει εξιτήριο. Οι ευχές όλων τον ακολουθούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More