Nature

Εβαλε σφραγίδα

Τα μάτια των φίλων του  Τρικαλινού στίβου ήταν στραμμένα στο Ευρωπαϊκό  της  Γλασκώβης αφού  υπήρξε διπλή τοπική συμμετοχή.

Την αρχή έκανε ο  Σκαρβέλης(ΓΣΤ) και την σκυτάλη πήρε ο  Κώστας  Ζήκος της  ΓΕΑΤ, που φρόντισε να τρελάνει κόσμο, ενώ έδειξε ότι μπορεί να παίξει δυνατά και εκτός  Ελλάδας.

Ο Κώστας Ζήκος έγραψε το  Σάββατο  τη δική του ιστορία, αφού μέσα σε ένα απόγευμα κατάφερε να φτάσει στην πέμπτη θέση της Ευρώπης στην κούρσα της μιας ανάσας με 6.67. Ο αθλητής του Βαγγέλη Κατσιάβα θα μπορούσε να κυνηγήσει κάτι καλύτερο, αν δεν πάθαινε σύσπαση περίπου στα 50 μέτρα. Ο αθλητής έφυγε πολύ καλά στην εκκίνηση και ήταν ανταγωνιστικός μέχρι το σημείο που ένοιωσε το τράβηγμα στο πόδι. Είμαι πολύ χαρούμενος με την αγωνιστική μου παρουσία. Μετά την εκκίνηση ένιωσα να σφίγγω αρκετά και στα 40 μ. αισθάνθηκα τον έντονο πόνο. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Σίγουρα να δεν είχε συμβεί αυτό ίσως να έτρεχα γρηγορότερα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πως αντέδρασα στη διοργάνωση. Συνεχίζω για τους αγώνες του ανοιχτού”, είπε ο Ζήκος.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More