Nature

Εδωσε το πράσινο φως

Θετική ήταν η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων στο αίτημα για τη δωρεά του δημοτικού ακινήτου του Δήμου Τρικκαίων που βρίσκεται στο Ριζαριό, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να στεγάσει την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Ως γνωστόν, η τοπική Αστυνομική Διεύθυνση ζητούσε από το σώμα να αποφασίσουν σχετικά για τη δωρεά τμήματος του υπ’ αριθμ. 36 τεμαχίου της διανομής αγροκτήματος Ριζαριού, έτους 1927, εμβαδού 5.000 μ2 (4.960,11 μ2, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ελληνικού Κτηματολογίου), ιδιοκτησίας Δήμου Τρικκαίων, το οποίο αποτελεί τμήμα του γεωτεμαχίου με ΚΑΕΚ 451305614001, την σκοπιμότητα αυτής και την ωφέλεια, που προκύπτει για τον Δήμο Τρικκαίων, με ειδικά αιτιολογημένη απόφασή σας, αφού λάβετε υπόψη σας τη γνωμοδότηση της Δημοτικής Κοινότητας Τρικάλων και της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρικκαίων, στις οποίες κοινοποιείται η παρούσα εισήγηση».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More