Nature

Εθελοντική ομάδα αλληλεγγύης ενεργοποίησε το ΚΙΝΑΛ

Μετά τη σύσκεψη που συγκάλεσε η Φώφη Γεννηματά στο γραφείο της στη Χαριλάου Τρικούπη αποφασίστηκε η ενεργή συμμετοχή του ΚΙΝΑΛ στη δράση για την παροχή βοήθειας στους πληγέντες της μεγάλης πυρκαγιάς.

Με τη ονομασία Κίνημα Αλληλεγγύης η Χαριλάου Τρικούπη και σε συνεργασία με τον τομέα εθελοντισμού ρίχνει στη μάχη επιστήμονες, που σχετίζονται με τις φυσικές καταστροφές, νοσηλευτές, γιατρούς και ψυχολόγους για να παρέχουν τις επόμενες μέρες στήριξη και επί του πεδίου αλλά και συμβουλευτικά.

Επόμενη κίνηση θα είναι η κατάρτιση λίστας ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους με το ΚΙΝΑΛ να συγκεντρώνει και ανθρωπιστική βοήθεια σε είδος.

Αργότερα οι ευθύνες

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε και συμφωνήθηκε παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ευθύνες και μάλιστα τεράστιες και για αυτή την καταστροφή το ΚΙΝΑΛ να μην εμπλακεί σε αντιπαράθεση πάνω στα δεκάδες θύματα των αδικοχαμένων ανθρώπων και με το θρήνο να βαρύς ακόμη για την χώρα. Αν και βλέπουν τ πρώτα σημάδια της πολιτικής αντιπαράθεσης να έχουν αρχίσει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, επιμένουν ότι το ΚΙΝΑΛ δεν θα πρέπει να εμπλακεί σε μια ακόμη ανεύθυνη πόλωση και σε ένα μπαλάκι ευθυνών.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More