Nature

Εκτός ελέγχου

Μετά τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που εκτυλίχθηκαν – για ακόμα μια φορά- το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, δείχνοντας ότι η κατάσταση οδηγείται εκτός ελέγχου, αυτή την Πέμπτη 7 Ιουνίου οι εκπρόσωποι των παρατάξεων θα προσπαθήσουν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να βρεθεί μια λύση.

Ως γνωστόν, προχθές το πρωί είχε οριστεί εκ νέου εκλογοαπολογιστική συνέλευση για την ανάδειξη εφορευτικής επιτροπής ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο που τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται μεταξύ σφύρας και άκμονος, αφού οι παρατάξεις που συμμετέχουν στο Δ.Σ. αδυνατούσαν να βρουν μια κοινά αποδεκτή λύση και να συγκροτηθούν σε σώμα.

Ωστόσο, για ακόμα μια φορά αυτό δεν κατέστη εφικτό, καθώς το πρωί της Κυριακής επικράτησε νέα ένταση με μέλη της ΔΑΣ να αποκλείουν την είσοδο του κτιρίου και να αποδοκιμάζουν τα μέλη της προσωρινής διοίκησης που προσέρχονταν στην αίθουσα για τη διεξαγωγή της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More