Nature

Εκτός κυπέλλου ο ΑΟΤ

Πάλεψε ο ΑΟ Τρίκαλα για την πρόκριση στους «16» αλλά οι… λεπτομέρειες και μια λάθος έξοδος του τερματοφύλακα δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα/
Σε ένα ματς όπου ο Α Ο Τρίκαλα ήθελε μόνο νίκη απέναντι σε ομάδα Σούπερ Λιγκ όπως ο Απόλλων Σμύρνης το τελικό 1-1 αφήνει μια ικανοποίηση για την προσπάθεια των παικτών αλλά και μια πικρία ότι η ομάδα προηγήθηκε και άγγιξε για λίγο την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Απόλλωνας Σμύρνης με την ισοπαλία πέρασε από τον 6ο όμιλο μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης. Γεγονός είναι ότι οι παίκτες το πάλεψαν σε ένα βαρύ γήπεδο , έχοντας και το μυαλό τους στον κρίσιμο αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής με τον Αιγινιακό ένα παιχνίδι που ενδιαφέρει περισσότερο την ομάδα .
Έξυπνα έπαιξαν τα Τρίκαλα με αμυντικούς προσανατολισμούς στο πρώτο μέρος, συντήρηση δυνάμεων και αν μπορούσε να κάνει κάτι επιθετικά καλώς. Ένα πρώτο μέρος όπου η ομάδα των Τρικάλων εγκλώβισε τον αντίπαλό της και είχαμε μόλις μια ευκαιρία και από τις δύο ομάδες σε ένα 45λεπτο.
Αυτή ήταν για τον Απόλλωνα στο 43΄. Ο Γκαρός βρέθηκε με την μπάλα στην περιοχή των Τρικάλων, αλλά ο Ταϊρης με προβολή έσωσε την φάση τελευταία στιγμή.
Η επανάληψη είχε πιο ανεβασμένους ρυθμούς με τον ΑΟΤ να κυριαρχεί επιθετικά για ένα τέταρτο και να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες καθώς πήρε περισσότερο γήπεδο και απείλησε τον αντίπαλο.
Στο 48΄αρχικά ζήτησαν πέναλτι τα Τρίκαλα σε μαρκάρισμα του Γκατζολάρι από αμυντικό και τον διαιτητή Φωτιά να δείχνει κόρνερ.
Στο 49΄η πρώτη μεγάλη στιγμή με τον Γκατζολάρι στην περιοχή να σουτάρει αλλά ο Βάσιτς απέκρουσε σωτήρια.
Στο 50΄ νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα. Πάλι ο Γκατζολάρι στην περιοχή πλασέ με το αριστερό ενώ είχε όλην εστία μπροστά του σούταρε την μπάλα πάνω από την εστία του Βάσιτς.
Στο 54΄το 1-0. Μετά τις χαμένες ευκαιρίες, ο ΑΟΤ έφτασε στο γκολ. Εντυπωσιακή προσπάθεια του Συμελίδη ο οποίος απέφυγε τρεις αντιπάλους, έστρωσε την μπάλα στον επερχόμενο Μακό ο οποίος με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ.
Στο 57΄ ο Μπεντινέλι που μπήκε αλλαγή για τον Απόλλωνα και άλλαξε όλο το παιχνίδι της ομάδας του προς το καλύτερο έκανε το σουτ η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 61΄το 1-1. Άτυχη στιγμή για τον Α Ο Τρίκαλα με τον Απόλλωνα Σμύρνης να ισοφαρίζει. Σέντρα από αριστερά, δεν συνεννοήθηκαν σωστά Ταίρης και Νιάρος, ο Ταϊρης έκανε την έξοδο έδιωξε όμως ασθενώς την μπάλα και πάνω στον Ελ Χέλβε ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα.
Στο 69΄ η τελευταία καλή στιγμή του ματς με τον Ελ Χέλβε να αστοχεί και τον Απόλλωνα να κρατά το αποτέλεσμα που έδινε και πρόκριση.
Α Ο Τρίκαλα ( Γράφας) : Ταϊρης, Πάνος, Νιάρος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Γκατζολάρι ( 66΄Γιουκαρής), Γκουγκούδης, Τριανταφυλλάκος ( 85΄Κατσαντώνης), Συμελίδης, Σταματάκος ( 69΄Μακρίδης), Καπός.
Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Βάσιτς, Κύργιας, Ρώσση, Βαφέας, Λούκιτς, Γκίνο, Ζοάο Πέδρο (53’ Μπεντινέλι), Ντ’ Ούρσο, Γκαρός (71’ Κονέ), Ντεφεντερίκο, Βάρκας (53’ Ελ Χέλβε).
Διαιτητές : Φωτιάς (Πέλλας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας-Λευκάδας), Παλαμίδας (Λακωνίας). 4ος Γιουματζίδης (Πέλλας).
Κίτρινες κάρτες: Τσιάρας (Τρίκαλα), Πέντρο ( Απόλλων Σμύρνης), Τομάς ( Απόλλων Σμύρνης), Γκουγκούδης (Τρίκαλα), Κατσαντώνης ( Τρίκαλα).
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-6ος ΟΜΙΛΟΣ
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 7-1 9
2 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 7-3 4
3 Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ 2-3 2
4 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 1-10 1

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More