Nature

Εκτός κυπέλλου

Φώναζε από μακριά αλλά όταν το βλέπει κανείς επίσημα  τον πιάνει βαθιά μελαγχολία για την πτωτική τάση των μπασκετικών  Τρικάλων.

Χωρίς τον Αίολο Τρικάλων  λοιπόν θα διεξαχθεί η 2η Αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών. Η ομάδα δήλωσε αδυναμία να παίξει στο εκτός έδρας ματς με τον Φαίακα. Ετσι η ΕΟΚ κατακύρωσε το ματς με σκορ 20-0 υπέρ των Κερκυραίων, ενώ έριξε καμπάνα -2 βαθμών στον Αίολο στο νέο πρωτάθλημα της Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ για τον Αίολο Τρικάλων:

“Σας ενημερώνουμε ότι, το σωματείο ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον προγραμματισμένο αγώνα ΚΕ ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡ. – ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ για την 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας κατοχυρώνεται υπέρ του σωματείου ΚΕ ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ με σκορ 20 – 0.

Επίσης σύμφωνα με το Άρθρο 11 της Ειδικής Προκήρυξης του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών, το σωματείο ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ υφίσταται μείωση δύο (2) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών όπου συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019”.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More