Nature

Ελληνικά

“ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ” ονομάζεται μία πρωτοβουλία 52 πολύ επιτυχημένων επιχειρηματιών, που αποφάσισαν να συνεργαστούν, έχοντας ως βασικά κριτήρια το ηθικό επιχειρείν, έδρα, πλειοψηφικό πακέτο μετοχών και παραγωγή στην πατρίδα μας και στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των Ελληνικών προϊόντων τους.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην Πρωτοβουλία συμμετέχει η “δική μας” βιομηχανία μπισκότων “ΒΙΟΛΑΝΤΑ”, όπως και το ότι υπάρχει σήμα αναγνώρισης (φωτό) των Ελληνικών προϊόντων των συγκεκριμένων εταιρειών (επίσημα πιστοποιημένες), οπότε καλό είναι για όλους μας να τις στηρίξουμε, εξετάζοντας τι αγοράζουμε και προτιμώντας τα δικά μας!
Μακάρι ανάλογη πρωτοβουλία να είχε αναληφθεί πριν 50 τουλάχιστον χρόνια, όμως ποτέ δεν είναι αργά και ευχόμαστε τα καλύτερα στους συμμετέχοντες σ’ αυτήν την δράση.
Τα προαναφερθέντα είναι τα θετικά και τα ελπιδοφόρα για την χώρα μας. Δεν υπάρχουν αρνητικά, αλλά οπωσδήποτε ερωτήματα, όχι ασφαλώς για τους 52 που δείχνουν τον δρόμο της υγιούς επιχειρηματικότητας και της προόδου, αλλά για την κατάσταση στην χώρα μας στον τομέα των επενδύσεων.
Δεν το γνωρίζω, οπότε αναρωτιέμαι αν υπάρχει ανάλογη πρωτοβουλία εταιρειών υψηλής και σύγχρονης τεχνολογίας [πληροφορικής, μικροηλεκτρονικής, νανοτεχνολογίας, βιοτεχνολογίας, αεροδιαστημικής (δεν σημαίνει παραγωγή αεροπλάνων και διαστημοπλοίων, αλλά παραγωγή έστω και μιας βίδας που χρησιμοποιείται σ’ αυτά)].
Αν υπάρχουν τέτοιες εταιρείες, με τα κριτήρια της “ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ” , ας αποταθούν στους 52 και ας δημιουργήσουν κάτι ανάλογο, ενώ είναι βέβαιο πως θα βρούνε πολλά κοινά σημεία, επιχειρηματικά και γιατί όχι τεχνολογικά, με τους πρωτοπόρους της “ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More