Nature

“ΕΛΠΙΔΑ”

Τα εύσημα και οι ευχαριστίες προς τους δωρητές στην υπόθεση στήριξης συνανθρώπων μας αποδόθηκαν στην προχθεσινή εκδήλωση κοπής βασιλόπιττας του Συλλόγου ΑμΕΑ “ΕΛΠΙΔΑ”.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Τρικάλων(ΛΑΦΤ), την οποία κατέκλυσε πλήθος κόσμου.
Την τιμητική του είχε το ζεύγος Μπάμπη και Ιωάννας Δεληλίγκα, που δώρισε ακίνητο στον Δήμο Τρικκαίων, με σκοπό να δημιουργηθεί κατάλληλος χώρο για φορείς που στεγάζουν ΑμΕΑ. Για την ενέργειά τους αυτή, η “ΕΛΠΙΔΑ” τους απένειμε τιμητική πλακέτα και τους έχρισε επίτιμα μέλη της. Στον χαιρετισμό του ο κ. Δεληλίγκας ευχήθηκε σύντομα οι φορείς που στεγάζουν ΑμΕΑ να βρουν τον δικό τους χώρο.
Επίσης, ο διευθυντής του ΔΙΕΚ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων Τρικάλων Προκόπης Γκιμούσιας, απέδωσε στον Σύλλογο το ποσό των 200 ευρώ, που συγκέντρωσαν σπουδαστές του από μπαζάρ που διοργάνωσαν την περίοδο των Χριστουγέννων για τον σκοπό αυτό.
Τον Σύλλογο στήριξαν οικονομικά και κυρίως συναισθηματικά και οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, οι οποίοι με δικό τους μπαζάρ συγκέντρωσαν ένα ποσό, που το προσέφεραν στην “ΕΛΠΙΔΑ”.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Τρικάλων και πρώην υπουργός Κώστας Σκρέκας, ο πρώην νομάρχης και βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας, ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων Κώστας Ψύχος, ο περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γεώργιος Καΐκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Μητσαιούλης και Χρυσάνθη Γάλλου – Δαλκαφούκη.
Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου Ευάγγελος Ρίζος, σημείωσε πως ο φορέας είναι εθελοντικής βάσης για φροντίδα Ατόμων με Αναπηρία και τόνισε πως υπάρχει θεάρεστη συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, ενώ υπογράμμισε ότι τα ΑμΕΑ δικαιούνται ίσες ευκαιρίες στην ζωή στην πόλη ή στο χωριό.
Ο κ. Βλαχογιάννης σημείωσε ότι μία κοινωνία κρίνεται από το τι προσφέρει σε όσους έχουν μεγάλη ανάγκη, ο κ. Μπάρδας μίλησε για την ανάγκη λύσης των ζητημάτων καθημερινότητας των ΑμΕΑ και ο κ. Ψύχος δήλωσε πως ο Δήμος Τρικκαίων θα αξιοποιήσει την δωρεά Δεληλίγκα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More