Nature

Ενισχύεται η Δημοτική Αστυνομία

Στην ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας προχωρά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η δημοτική Αρχή Τρικκαίων, μετά και την έκδοση του ΦΕΚ που παρέχει τη δυνατότητα µετάταξης των πρώην ∆ηµοτικών Αστυνοµικών που υπηρετούν σε Καταστήµατα Κράτησης, των οποίων οι θέσεις καταργήθηκαν.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου προβλέπονται 14 θέσεις και αυτό σημαίνει ότι θα ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό η Δημοτική Αστυνομία.

«Με την ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας θα μπορέσουμε να δώσουμε βαρύτητα στα τραπεζοκαθίσματα, στους ελέγχους για την απαγόρευση του καπνίσματος, για τη στάθμευση και όπου αλλού χρειάζεται» ανέφερε προς τον «Π.Λ.».

Παράλληλα, τόνισε ότι μέσα στους σχεδιασμούς της δημοτικής Αρχής – μετά και την επιστροφή των υπαλλήλων- είναι να γίνει μια επανεξέταση του μέτρου που αφορά στην ελεγχόμενη στάθμευση.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Τρικκαίων η κατάργηση του θεσμού της Δημοτικής Αστυνομίας και στη συνέχεια ο αποδεκατισμός της είχε ως αποτέλεσμα να καταργηθεί το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

«Με την επιστροφή των δημοτικών αστυνομικών μένει να εξετάσουμε, εάν μπορούμε να το επαναφέρουμε και με ποιον τρόπο» πρόσθεσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More