Nature

Εντατικοί έλεγχοι ενόψει Πάσχα

Στο μικροσκόπιο των μεικτών κλιμακίων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων βρίσκεται από προχθές η τοπική αγορά και όλος  ο Νομός, καθώς έχουν ξεκίνησαν  οι έλεγχοι ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Έλεγχοι που θα διαρκέσουν έως και την Πρωτομαγιά και στο επίκεντρο των μεικτών κλιμακίων θα βρεθούν τα σφαγεία, τα κρεοπωλεία, τα ζαχαροπλαστεία, τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και γενικά όλη η αγορά, ώστε να μην καταγραφούν προβλήματα και κυρίως να διαφυλαχθεί η ποιότητα των προϊόντων που θα φθάσουν στην τοπική αγορά.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, κ. Χρήστο Μιχαλάκη στόχος των ελέγχων είναι να διασφαλιστεί η ποιότητα στα προϊόντα που θα φθάσουν στον καταναλωτή, ενώ ζήτησε από τους πολίτες να είναι και εκείνοι από την πλευρά τους, προσεκτικοί στις αγορές.

Επίσης, πρόσθεσε ότι τα κλιμάκια θα διενεργούν ελέγχους καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More