Nature

Επιτυχημένη εκδήλωση, με εκλογικό “άρωμα”

Με ιδιαίτερη επιτυχία και πολύ κέφι, αλλά και με “άρωμα” εκλογών, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Δήμου Πύλης, καθώς πλήθος κόσμου έδωσε το παρών.
Η εκδήλωση ήταν η 3η φορά που διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε στο κέντρο “Ονείρων Έπαυλης” προχθές το βράδυ και παραβρέθηκε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, δημοτικοί σύμβουλοι και υπάλληλοι του Δήμου, ενώ μετά την κοπή της πίττας, ακολούθησε γλέντι με δημοτική και λαϊκή ορχήστρα.
Τη ν εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Νάκος.
Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, αφού απηύθυνε ευχές για το νέο έτος, σημείωσε «σας θεωρώ όλους “οικογένεια” μου. Είναι αλήθεια ότι εσείς, οι εργαζόμενοι, είστε η κινητήριος δύναμη όλης μας της προσπάθειας, η ψυχή του Δήμου μας. Αναγνωρίζω την προσπάθειά σας και σας ζητώ να δίνετε πάντα τον καλύτερο εαυτό σας».
«Γιατί για να προοδεύσει ένας Δήμος πρέπει όλοι μαζί, χωρίς σκοπιμότητες να έχουμε κοινούς στόχους, όρεξη για δουλειά και πάνω από όλα αγάπη για τον τόπο μας. Εμείς, σαν Δημοτική Αρχή, είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τον πολίτη με έργα και όχι με λόγια, με διαφάνεια» τόνισε ο κ. Μαράβας και στην συνέχεια υπενθύμισε πως είναι εκλογική χρονιά το 2019, επισημαίνοντας «σε τέσσερες μήνες από τώρα θα έχουμε Δημοτικές Εκλογές. Η Δημοτική μου παράταξη “ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ” θα είμαστε και σε αυτή την μάχη μπροστά. Για μία δεύτερη περίοδο διοίκησης του Δήμου. Σας ζητώ να περπατήσουμε αυτόν τον δρόμο μαζί”.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Πηγής Βασίλης Τζιμόπουλος, ως οικοδεσπότης, ο οποίος μεταξύ άλλων υπογράμμισε «έχουμε άριστη συνεργασία με την Δημοτική Αρχή και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο που παράγει απαοτελέσματα και απαρίθμησε σειρά έργων για τον χωριό του».
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο διευθυντής Πολεοδομίας Στέφανος Παιδής, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων, ο οποίος τόνισε πως μεταξύ των υπαλλήλων χρειάζεται αλληλεγγύη, βοήθεια και ευθύνη στα καθήκοντα, διαφορετικά δεν πρόκειται να επιτευχθεί τίποτα, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών Παναγιώτης Τσιαχρήστος. Το παρών στην εκδήλωσε έδωσε και ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλης Βαλάντης Τσιούτσιας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More