Nature

Εργασίες ανάπλασης στην περιοχή της Ζωαγοράς

Eργασίες ανάπλασης  πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμού στη οδό Κλειδωνοπούλου προγραμματίζει για το επόμενο χρονικό διάστημα η δημοτική Αρχή Τρικκαίω με στόχο την ανάδειξη του αστικού τοπιού της πόλης.

Το έργο θα απασχολήσει την ερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (22/1) , ενώ ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση «σκοπός της παρούσας μελέτης είναι η ανάδειξη του αστικού χώρου της πόλης των Τρικάλων με προτεραιότητα στην κίνηση των πεζών και η ποιοτική αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος. Αντικείμενο της παρούσας μελέτης είναι οι εργασίες ανάπλασης πεζοδρομίων και ο ηλεκτροφωτισμός στην νησίδα της οδού Κλειδωνοπούλου από την ζωαγορά έως την περιφερειακή οδό Τρικάλων – Καλαμπάκας. Στο συγκεκριμένο κομμάτι της οδού Κλειδωνοπούλου, υπάρχουν και στα δύο τμήματα του δρόμου (δεξιά και αριστερά της νησίδας) κράσπεδα τα οποία, στο μεγαλύτερο τμήμα τους είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Με την συγκεκριμένη μελέτη θα επιστρωθεί όλο το αριστερό τμήμα της οδού (έμπροσθεν της ζωαγοράς) με πλάκες τσιμέντου και θα τσιμεντοστρωθεί, ως υπόβαση, το απέναντι τμήμα. Οι εργασίες που προβλέπονται είναι εκσκαφές, καθαιρέσεις, επιχώματα, τσιμεντόστρωση και πλακόστρωση με πλάκες τσιμέντου».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More