Nature

Εφεση στα διπλά

Το κύμα υπερηφάνειας καλά κρατεί αφού οι γυναίκες των  Τρικάλων δεν αλλάζουν συνήθειες και έχουν μεγάλη έφεση στα διπλά.

Τούτο το στοιχείο πρέπει να πιστώσουμε στα κορίτσια, που εδώ και καιρό κινούνται με το γκάζι στο τέρμα επιβεβαιώνοντας  την ικανότητές  τους στις  επιτυχίες. Πραγματικά ξέρουν τι θέλουν στο χορτάρι και κυρίως πως να  το πάρουν.

Παρέμειναν  λοιπόν στην κορυφή της βαθμολογίας της Α Εθνικής, τα κυανέρυθρα αστέρια, καθώς έφυγαν με νίκη και από το Αλκαζάρ επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΛ. Το γκολ που έκρινε την συνάντηση σημείωσε η Αλεξίου στο 40΄ με καταπληκτική προσπάθεια. Ηταν  μια  δίκαιη νίκη αφού τα κορίτσια των Τρικάλων είχαν την πρωτοβουλία,έχασαν ευκαιρίες και δεν κινδύνεψαν.

Τρίκαλα ( Γιώργος Λουλές) : Χαρακοπούλου, Παναγιωτίδη(88’ Μαθιουδάκη), Χύμα, Γεραγόρη, Έιερς, Σέντερλουντ, Σάλομον(92’ Αργύρη), Μπαρμπόσα, Σακελλάρη(47’ Γιαννούλα) ,Βαΐτση (87’Τσακνάκη),Αλεξίου.

Αντίθετα οι γυναίκες του  Ασκληπιού αν και ξεκίνησαν δυνατά  υπέστησαν κακή ήττα 2-3 από την  Ελασσόνα.

Αναλυτικά στην  έντυπη   έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More