Nature

Εχει τον τρόπο

Μπορεί να χρειάστηκε να ανεβάσει στροφές αλλά ο  Αστέρας έβαλε την σφραγίδα του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος  μπάσκετ με καρότσι.

Ο εκπρόσωπός  μας είναι αλήθεια  ότι δούλεψε σωστά στο διάστημα  της προετοιμασίας προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στις  αγωνιστικές προκλήσεις.

Διότι πολύ απλά δεν παίζει μόνος του στον χώρο. Ισα- ίσα διασταυρώνει τα  ξίφη με ομάδες που είτε είναι καλά οργανωμένες, είτε διαθέτουν εμπειρία.

Ωστόσο ο  Αστέρας  κοιτάζει σωστά την δική του δουλειά με σεβασμό πάντα στους αντιπάλους και  προσπαθεί να προσθέτει καθημερινά  και καινούργια στοιχεία στο αγωνιστικό υπόβαθρο.

Σίγουρα ο εκπρόσωπός μας πήρε τον αέρα  της διοργάνωσης αλλά  ξέρει ότι δεν έχει την πολυτέλεια να χαλαρώσει αφού οι συμβατικές εμφανίσεις δεν αρκούν.

Πάντως  οι κιτρνόμαυροι  ξέρουν  να μπαίνουν στο πετσί του ρόλου τους και δείχνουν ότι διαθέτουν τρόπο να κλειδώνουν τα αποτελέσματα.

Φυσικά θα  συνεχίσουν με ανάλογους  χαμηλούς τόνους.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More