Nature

Ζήτημα χρόνου η κατάθεση της προσφυγής

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Τρικάλων η νέα προσφυγή των παρατάξεων που συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του τοπικού Εργατικού Κέντρου, ζητώντας να οριστεί νέα Διοίκηση.

Ως γνωστόν, η θητεία της προσωρινής Διοίκησης έληξε τον περασμένο Δεκέμβριο και αυτό που αποφασίστηκε είναι να προσφύγουν εκ νέου στη Δικαιοσύνη, ζητώντας τη συμμετοχή και των τριών παρατάξεων  ΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ και ΔΑΣ και την κατανομή των θέσεων, ανάλογα με τη δύναμη που κατέχει η κάθε μια.

«Στόχος των παρατάξεων είναι να βγει από το τέλμα ο εργατοϋπαλληλικός φορέας και να διεξαχθεί ένα εκλογοαπολογιστικό συνέδριο που θα οδηγήσει τα σωματεία δύναμης σε εκλογές» ανέφερε ο απερχόμενος πρόεδρος του εργατοϋπαλληλικού κέντρου κ. Μιχάλης Μαντέλας.

Να σημειωθεί ότι μετά τον ορισμό της Διοίκησης από τη Δικαιοσύνη αποφασίστηκε να διεξαχθούν επαναληπτικές εκλογές στα σωματεία δύναμης του Εργατικού Κέντρου – σε αυτά που εκφράστηκαν αμφιβολίες ως προς το εκλογικό αποτέλεσμα και τον αριθμό των αντιπροσώπων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More