Nature

Ημερίδα της ΝΟΔΕ

Με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή της ΝΔ τον πρώην Υπουργό Ιωάννη Βρούτση, η ΝΟΔΕ Τρικάλων πραγματοποιεί ημερίδα με θέμα “Εργασιακό – Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό”, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, στις 11:30πμ, στο “Art Gallery Hotel”.
Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) για την ενημέρωση των πολιτών πάνω σε κρίσιμα ζητήματα, όπως τονίζουν στελέχη του πολιτικού φορέα, τα οποία επισημαίνουν ότι ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν στο επόμενο χρονικό διοάστημα, όπως και πολιτικές εκδηλώσεις.
Η ημερίδα αυτή δεν είναι αμιγώς κομματική εκδήλωση, υπογραμμίζουν από την ΝΟΔΕ, εξηγώντας πως αφορά ένα ζωτικής σημασίας θέμα για την κοινωνία, οπότε είναι ανοικτή για όλους όσοι ενδιαφέρονται. Όπως επισημαίνουν στελέχη της Νομαρχιακής, «δεν θέλουμε χειροκροτητές στην εκδήλωση αυτή, δηλαδή να έρθουν μέλη και φίλοι του κόμματος για να στηρίξουν την παράταξη απλά, αλλά να έρθουν συμπολίτες μας για να ακούσουν την άποψη της ΝΔ στα τρία αυτά ζητήματα που μας απασχολούν όλους μας».
Όσον αφορά τον κ. Βρούτση, σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΝΟΔΕ είναι ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, ενώ έχει διατελέσει υπουργός με το ίδιο αντικείμενο.
«Μερικά από τα προγράμματα που τέθηκαν σε λειτουργία επί υπουργίας του κ. Βρούτση είναι τα “Εργάνη” – αποτελεσματική καταπολέμηση της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας, σημαντική μείωση του γραφειοκρατικού και διοικητικού βάρους για τις επιχειρήσεις και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, “Αριάδνη” – οριστική αντιμετώπιση της παραβατικότητας στους φορείς κοινωνικής ασφάλισης, “Ήλιος” – Ενιαίο Σύστημα Ελέγχου και Πληρωμών Συντάξεων και “Άτλαντας” – Ατομικό ηλεκτρονικό ασφαλιστικό βιογραφικό για όλους τους ασφαλισμένους της χώρας, που έχουν online τη δυνατότητα να παρακολουθούν την καταγραφή των ενσήμων τους», ενημερώνει η ΝΟΔΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More