Nature

Η αλεπού

Επειδή την περασμένη εβδομάδα γράφηκε, αληθώς, πως θανατώθηκαν ζώα στην Κόρη από φόλες, καλό είναι να επισημαίνουμε και την άλλη πλευρά, αυτήν του ανθρώπου, σε αντιπαραβολή μ’ αυτήν του απάνθρωπου.
Στο ίδιο χωριό λοιπόν, πριν λίγα χρόνια, κυκλοφορούσε μία αλεπού. Το «κυκλοφορούσε» σημαίνει πως επισκέπτονταν με άνεση τα σπίτια, δέχονταν ευχαρίστως το κέρασμα και τα παιχνίδια των ιδιοκτητών των και δεν παρέλειπε ασφαλώς να περνάει και από την ταβέρνα, στην οποία απολάμβανε ιδιαίτερους μεζέδες και παιχνίδι, ενώ ιδιαιτέρων τιμών έχαιρε από τη νεολαία του χωριού.
Στις φωτογραφίες, η ιδιαίτερη αλεπού, δέχεται τις ιδιαίτερες περιποιήσεις από τον κ. Γιώργο Κίτσιο, ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων, στο σπίτι του.
Ελπίδα και ευχή των υγειών κατοίκων του χωριού, που αποτελούν την συντριπτική πλειονότητα αυτού, είναι να εμφανιστεί και πάλι ένα ζώο σαν και αυτό. Έτσι για να θαυμάζουμε την φύση, να ζούμε μ’ αυτήν και να την χαιρόμαστε και να μας χαίρεται. Επειδή είμαστε μέρος της και όχι αυτή δικό μας…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More