Nature

Η δική της γοητεία

Ο κύκλος παιχνιδιών στην  Β’ ΕΣΚΑΘ καλά κρατεί. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα πέρα από τους προγραμματισμένους αγώνες  έγινε και ένας εξ  αναβολής.

Ασφαλώς  οι ομάδες μας προσπαθούν να προσαρμόζονται στις αποστολές τους  και μέλημά τους είναι να κάνουν πάντα ένα βήμα πιο μπροστά.  Μέσα από τις διορθωτικές κινήσεις και την τριβή αυξάνονται οι πιθανότητες για καλό μπάσκετ και σπουδαία αποτελέσματα.

Στην προκειμένη περίπτωση  μαζεμένες υποχρεώσεις είχε η  Πράσινη  Γωνιά, η οποία εκτός από το τοπικό ντέρμπι με την  Φούντας  ΒΑ κλήθηκε να δώσει και την αναμέτρηση με τον  Νέο  Κεραυνό, που  χρωστούσε από την  8η αγωνιστική.

Ετσι οι παίκτες κατασκήνωσαν στους αγωνιστικούς  χώρους.  Πάντως όλες οι ομάδες  έβαλαν  τα δυνατά τους για να κάνουν θετικό ταμείο.

Στο πλαίσιο αυτό δεν έλειψαν τα δυνατά παιχνίδια ενώ καταδείχθηκε για μια ακόμη φορά η γοητεία  της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Αναλυτικά στην έντυπη   έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More