Nature

Η μη συνάντηση με τον Υπουργό

Για το ζήτημα της μη συνάντησης τελικά εκπροσώπων φορέων του ν. Τρικάλων με τον Υπουργό Παιδείας πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα μίλησαν οι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν από τα γραφεία της ΝΕ Τρικάλων του κόμματος.
Τονίστηκε από τους δύο βουλευτές πως πρέπει να υπάρχει ισότιμη μεταχείριση για όλους και κανόνες και όροι, ιδίως όταν υπάρχει διαβούλευση για ένα νομοσχέδιο.
«Η αποδοχή αιτήματος για συνάντηση με τους Τρικαλινούς από τον Υπουργό, 48 ώρες πριν απ’ αυτήν, αφορούσε τον Δήμαρχο Τρικκαίων, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον αντιδήμαρχο Παιδείας και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης» σημείωσαν οι δύο βουλευτές και δήλωσαν «είναι άγνωστο πως βρέθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι φορέων και αν γνώριζαν για το ποιους θα έβλεπε ο Υπουργός. Ήμαστε παρόντες και εμείς στο Υπουργείο. Ο Υπουργός όπως είχε θέσει τους κανόνες, δεν δέχτηκε όλους τους εκπροσώπους και στην συνέχεια οι συμπολίτες μας αποχώρησαν. Από άλλες πόλεις τηρήθηκαν οι κανόνες, γιατί θα έπρεπε στην περίπτωση των Τρικάλων να γίνει εξαίρεση;».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More