Nature

Η πρόταση του ΚΚΕ και η στρατηγική της Ε.Ε. για τις γυναίκες

«Υπάρχει άλλος δρόμος, ο σοσιαλισμός. Οι ευρωεκλογές δεν θα ανατρέψουν το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα». Αυτό σημειώθηκε, προχθές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Τομεακή Επιτροπή Τρικάλων του ΚΚΕ ενόψει των ευρωεκλογών αλλά και των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα  στο «Πανελλήνιο» με ομιλήτρια το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτή κα. Μαρία Γαβαλά με κεντρικό θέμα «Η στρατηγική της ΕΕ για τις γυναίκες. Η πρόταση του ΚΚΕ», ενώ χαιρετισμό και ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιώργος Καΐκης.

Όπως σημειώθηκε «μέσα από αυτή την εκδήλωση, οι γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων να δουν πιο βαθιά τις αιτίες της σημερινής βαρβαρότητας που ζουν, να αξιοποιήσουν την ψήφο τους για την ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες.

Γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ είναι αυτή που θα πιάσει τόπο, είναι η μόνη ψήφος που την επόμενη μέρα των εκλογών θα κατατεθεί στο κίνημα, δίνοντας ανάσα στη διεκδίκηση. Είναι αυτή που μπορεί να ανοίξει το δρόμο για μια πολύ καλύτερη ζωή, για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση της γυναίκας.  Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ είναι η πιο ξεκάθαρη ψήφος καταδίκης της ιμπεριαλιστικής ένωσης, το πιο δυνατό ΟΧΙ στην ΕΕ».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More